Slow ontwikkelexpert training

 

De methode van Slow insights geeft op een waarderende manier inzicht in je eigen handelen en maakt duidelijk waar de schoen wringt. Zodat jij daar vervolgens actie op kunt ondernemen en je zelfleiderschap ontwikkelt!

Ina van Haeff, Zorg aan zet

 

De Haas trainingen organiseert in samenwerking met Slow Insights de training Slow ontwikkel expert training. Informatie over de Slow ontwikkel expert vind je op https://slowinsights.nl/experts/voor-experts.

De expert training behandelt de visie en het gedachtegoed van ‘duurzaam ontwikkelen’, het gebruik van de Slow toepassingen, het lezen van de specifieke rapportages en het in de eigen organisatie of eigen praktijk inzetten van de toepassingen.

De training bestaat uit een intakegesprek, twee dagen training op onze locatie in Waalre en een voortgangsgesprek. Na afloop van de training ontvang je een certificaat en word je als expert vermeld op de website van Slow Insights. Op de expertpagina van Slow Insights lees je de verschillende vormen van samenwerking. 

Als voorbereiding vul je voorafgaande aan de training zelf de Slow toepassing Persoonlijk Leiderschap in en voor dag 2 laat je een oefen toepassing invullen. De training wordt gegeven door Hans Heijnen, oprichter en ontwerper van Slow Insights en een van de experts. Om persoonlijke aandacht te geven is het maximum aantal deelnemers 8. De training gaat door bij 4 deelnemers. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving met inschrijfformulier.  Na aanlevering van het inschrijfformulier is je inschrijving definitief. In de week voorafgaande aan de training ontvang je het programma, de uitnodiging voor de Slow Persoonlijk Leiderschap en de factuur.