FAQ

Zijn de prijzen inclusief BTW?               

De trainingen met open inschrijving zijn vrijgesteld van BTW. Voor de in-company trainingen geldt het BTW-tarief van 21%.

 

Waar worden de trainingen gehouden?

Voornamelijk in conferentieoorden of representatieve hotels. Wij proberen altijd een locatie te vinden die goed bij de training past.

 

Zijn de accommodatiekosten bij de prijs inbegrepen en wie verzorgt de reserveringen bij de hotels?

De prijzen van de trainingen zijn exclusief het dagarrangement en/of verblijf- en overnachtingskosten. De boekingen worden door ons verzorgd. De opdrachtgever ontvangt hiervoor een rekening rechtstreeks van het hotel.

 

Kan ik een voorovernachting boeken?

Ja, dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van kamers.

 

Ik volg een dieet (bv. vegetarisch). Is dit een probleem?

Nee, het is altijd mogelijk om specifieke wensen ten aanzien van het eten door te geven.

 

Reserveren jullie een één-/ of tweepersoonskamer?

Wij reserveren een éénpersoonskamer voor u. Deze heeft wel een tweepersoonsbed. Daarnaast zijn de hotelkamers voorzien van douche en/of bad en toilet op de kamer.

 

Wat zijn de trainingstijden?

Dagtraining 1e dag: 09.30 - 17.00 uur
Dagtraining 2e en volgende dag(en): 09.00 - 17.00 uur

Residentiële training 1e dag: 09.30 - 20.00 uur
Residentiële training 2e en volgende dag(en): 09.00 - 20.00 uur
Laatste dag: 09.00 - ±16.00 uur

 

Kledingadvies

U werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling, dus het belangrijkste advies is, kom zoals u bent en hoe u zich lekker voelt. Over het algemeen is de kledingkeuze vrij informeel. Daarnaast is het bij meerdaagse trainingen handig zwem- en sportkleding mee te nemen. De door ons geselecteerde hotels hebben meestal verschillende faciliteiten om buiten de trainingstijden actief te zijn.

 

Is persoonlijke coaching ook mogelijk?

Jawel, enkele open trainingen kunnen in coachingsvorm gegeven worden. Daarnaast verzorgen wij coaching met specifieke leerdoelen.

 

Verzorgen jullie ook trainingen in-company?

Ja, een groot deel van onze klanten vraagt om trainingen specifiek voor het bedrijf. Dit zijn naast de trainingen zoals die op de agenda staan, maatwerktrainingen, speciaal ontwikkeld voor het bedrijf en de gewenste leerdoelen.

 

Hoe groot zijn de groepen?

Dit is afhankelijk van de training. Individuele aandacht staat bij ons voorop. Het aantal deelnemers varieert van 6 tot 12. Bij een deelnemersaantal tussen 8 en 12 zetten wij twee trainers in.

 

Kan ik met een trainer praten?

Ja, onze trainers zijn altijd bereid u te adviseren. Mocht er geen trainer aanwezig zijn, dan wordt u teruggebeld.

 

Welk opleidingsniveau is vereist voor het volgen van een training?

In principe kan iedereen zich voor elke training inschrijven. Enkele trainingen van ons zijn echter specifiek ontwikkeld voor hoger kader management. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk de groepen op elkaar af te stemmen.

 

Is een intakegesprek mogelijk?

Ja, bij een aantal trainingen is dat een voorwaarde. Bij de andere trainingen kan dat op uw verzoek. Een intake kan telefonisch of persoonlijk.

 

Hoe meld ik me aan voor een training?

Via het menu-item "Inschrijven" kunt u zich aanmelden voor de trainingen "beïnvloeden & beïnvloed worden" en/of "Transformatief leiderschap". U vult het formulier in en na een druk op de knop aanmelden ontvangt u een bevestiging per mail. U bent dan ingeschreven voor de training. Van ons secretariaat ontvangt u dan nog een officiële bevestiging. 

Heb je interesse in een executive coaching of een team coaching traject dan vul je het bijbehorende aanvraagformulier in. Na ontvangst nemen we contact met je op om jullie vraag te inventariseren. Daarna krijgt u van ons een op maat voorstel.

 

Kan ik een optie nemen op een plaats in een training?

Ja, u kunt bij ons een plaats in optie reserveren. Dit houdt in dat u nog niet definitief bent ingeschreven, maar dit waarschijnlijk wel van plan bent. Een optie kunt u maximaal drie weken laten staan. Indien er grote belangstelling voor de training bestaat, kunnen wij eerder met u contact opnemen.

 

Hoe kan ik jullie vinden?

Ons kantoor is gevestigd in Nuenen en Zwolle. U kunt op de pagina "Routebeschrijving" onze adresgegevens met een plattegrond vinden.