Trainers/coaches

Hans Heijnen

De meeste voldoening haal ik uit de bijdrage die ik mag leveren om mensen vanuit zich zelf in beweging te laten komen. Of het nu als trainer, coach, begeleider, spreker, vriend, collega of schrijver is, maakt met niets uit.  Ik krijg veel  energie als ik mensen weet te raken door te inspireren, te confronteren en of te reflecteren.

meer over Hans...

Rijk Jurg

Of je nu man bent, vrouw of iets daartussenin. Vader, dochter, vriend, medewerker of ondernemer. Allemaal zijn we bewust of onbewust op zoek. Ergens diep van binnen kriebelt iets waarvan we soms het bestaan even niet meer kunnen voelen.

meer over Rijk...

Chistianne Nagel

Het zit in mijn aard om stil te staan bij de overtuigingen en patronen van waaruit ik denk, voel en handel. Therapie heeft mij de gelegenheid gegeven om nauwkeurig te ervaren waar mijn pijn, verlangens en behoeften liggen, om ze te onderzoeken, te koesteren, het verdriet erover te voelen, ze een plek te geven: ze te verwerken.

meer over Christianne...

Corinne Vermeulen

Wat mij raakt in mijn werk als coach en trainer is mensen in organisaties op zoek te zien zijn naar hun eigen echtheid en de ‘struggle’ die dat vaak geeft. Waar vinden ze en houden ze de verbinding met zichzelf in de hectiek van deze tijd waar niets lang hetzelfde blijft? En hoe vinden ze de ruimte om die vanuit een gezonde mix van (intuïtief) gevoel en verstand in stevigheid in te zetten in werk, in een visie, in een manier van leiden? 

meer over Corinne...