Corinne Vermeulen

Wat mij raakt in mijn werk als coach en trainer is mensen in organisaties op zoek te zien zijn naar hun eigen echtheid en de ‘struggle’ die dat vaak geeft. Waar vinden ze en houden ze de verbinding met zichzelf in de hectiek van deze tijd waar niets lang hetzelfde blijft? En hoe vinden ze de ruimte om die vanuit een gezonde mix van (intuïtief) gevoel en verstand in stevigheid in te zetten in werk, in een visie, in een manier van leiden? Ik herken de vragen zo vanuit mijn eigen ervaring.

Als mens, coach en trainer heb ik oprechte interesse in wat iemand te diepste drijft en breng ik mensen graag bij waar hun vraagstuk ècht over gaat. Dat is de eerste stap naar transformatie. Diepgaand luisterend, in gelijkwaardigheid en zonder oordeel. Met warme aandacht en tegelijk ook helder spiegelend als het nodig is. Ik merk dat dit mensen het vertrouwen en de veiligheid geeft om samen aan het werk te gaan.

Mijn kennis en visie als coach en trainer heb ik ontwikkeld in een coachopleiding bij IMC Mensontwikkeling en in verschillende verdiepingstrainingen en -opleidingen zoals: Transformational Presence for Leaders and Coaches (Alan Seale), The Manifestation Wheel (Alan Seale), Organisatieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut Nederland, Individueel Systemisch Werk (Praktijk Maria Rotte) en Theory U (MITx U.lab).

In mijn loopbaan heb ik in verschillende (internationale) commerciële- en dienstverlenende functies uitgevoerd. Nu werk ik inmiddels alweer jaren als zelfstandig ondernemer in training, coaching, organisatieopstellingen en daarnaast in arbeidsdeskundig advies. De variatie in mijn werkervaring helpt me om in organisaties de problemen die er spelen snel te herkennen en te doorzien.