Hans Heijnen

De meeste voldoening haal ik uit de bijdrage die ik mag leveren om mensen vanuit zich zelf in beweging te laten komen. Of het nu als trainer, coach, begeleider, spreker, vriend, collega of schrijver is, maakt met niets uit.  Ik krijg veel  energie als ik mensen weet te raken door te inspireren, te confronteren en of te reflecteren.    

Het gaat me aan het hart als ik mensen in organisaties zie worstelen met hun persoonlijke- en professionele vraagstukken en ontwikkelingen.  Ik herken  veel vanuit mijn eigen ervaringen en worstelingen en merk dat door mijn eigen kwetsbare houding, mensen zich veilig voelen om meer van zichzelf te laten zien.  Hierdoor ontstaat ruimte om echt  met elkaar aan de slag te gaan.

Mijn keuze om als kerntrainer/coach bij de Haas trainingen aan de slag te gaan komt precies op het juiste moment. Het past helemaal bij mijn behoefte om samen met collega trainers,  intensieve,  trainingen, coachtrajecten en masterclasses,  te geven , die in het teken staan van beïnvloeden, leiderschap en samen zijn .