Rijk Jurg

Of je nu man bent, vrouw of iets daartussenin. Vader, dochter, vriend, medewerker of ondernemer. Allemaal zijn we bewust of onbewust op zoek. Ergens diep van binnen kriebelt iets waarvan we soms het bestaan even niet meer kunnen voelen…

Bij mij is dat gevoel het afgelopen decennium steeds duidelijker waarneembaar geworden.

Mijn opleiding tot psychosociaal therapeut aan het Boswijk Instituut heeft mij het laatste zetje gegeven om er ook werkelijk mee aan de slag te gaan. Het kriebelende gevoel noemt Riekje Boswijk ‘oorspronkelijke energie’.

Deze oorspronkelijke energie neem ik mee naar alle trainingen die ik geef voor De Haas Trainingen. Naast deze energie neem ik ook al mijn kennis en ervaringen mee die ik heb opgedaan in het eerste deel van mijn carrière. Ik werkte daarin o.a. als apotheker, directielid van een grote farmaceutische groothandel en de laatste jaren als zorgverkoper voor openbare apothekers. Een prachtige combinatie om mee op reis te gaan. En samen reizen dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. In vertrouwen samen stappen zetten, soms door de angst en de pijn heen, om zo aan te komen op een plek waarvan je het bestaan al lang kent.